ASSALAMUALAIKUM... SELAMAT DATANG ..

Friday 2 September 2016

FREELY FACE SERUM

11:35:00

Share it Please
Freely Face SerumKandungan Freely Face Serum

1. Kollagen


Membantu proses pengantian “soft tissue” dan kartilage yang rosak. Menggantikan sel parut dengan sel yang sel baru dan sihat.


2. Vitamin E


Membantu mengurangkan kesan “strech marks” juga menghalang kesan “age spots” mengimbangi minyak pada kulit, mencegah lembapan hilang dari kulit dan menguatkan fungsi perlindungan kulit.

3. Aloe Vera


Agen pelembab dalam produk penjagaan kulit. Berfugsi untuk menegangkan, merangsang dan membaharui kulit untuk keihatan muda.

4. Vitamin C


Badan menggunakan Vitamin C untuk menggantikan tisu yang rosak sekaligus menyembuhkan luka dengan lebih cepat. Luka yang lambat sembuh adalah tanda kekurangan Vitamin C. Vitamin C meningkatkan keanjalan kulit dan mempercepatkan tisu terbentuk bagi penyembuhan yang cepat.

5. Menthol


Merupakan antiseptik semulajadi yang dapat menghalang pertumbuhan bakteria pada kulit. Bertindak sebagai bahan penghalang penghasilan minyak pada kulit dan mencegah pertumbuhan jerawat pada wajah.Kebaikan Freely Face Serum

Freely Face Terbukti Terbaik kerana mampu mengembalikan keremajaan pada wajah pengguna dengan menaikkan aura seri si pemakai. Melicinkan kulit pengguna untuk sentiasa kekal cerah tanpa adanya parut-parut bekas jerawat. Hasilnya ialah tona kulit nampak lebih sekata tanpa ada kulit kusam mahupun jeragat.
Cara Menggunakan

Freely Face Serum sangat mudah digunakan, hanya sapukan pada kulit wajah @ kesan parut dengan pergerakan membulat, 2 kali setiap hari. Sekiranya parut masih baru, harus disapu hanya apabila luka telah sembuh dan tidak boleh digunakan pada kulit yang luka.Testimoni 
Harga

1 botol RM89.90 SM
1 botol RM99.90 SS

**Untuk agent dropship Brace Beaute hanya RM198 untuk 3 botol **

0 comments:

Post a Comment